16.12.16

Joulukalenterin luukku 17: story time


Pahin tippumiseni. 
Se tapahtui eemelillä este valmennuksessa. Lähdettiin hyppäämään linjaa. 
Linjan ekalla esteelle eemeli kiihdytti ja hyppäsi isosti ja mä menetin tasapainon ja sen jälkeen se vielä kiihdytti ja tipuin eemelin jalkoihin. 

Nousin heti ylös vaikka löin selkäni ja pääni aikas lujaan lisäksi hanskani repesi ja sain pienen haavan käteen. käteen sattui ika paljon ja se turposi aikas komiasti varsinkin etu ja keskisormet. no turvotus laski muuten paiti etusormi oli todella turvonnut. 
Pariviikkoa tapahtuneen jälkeen mentiin lääkäriin näyttämään sormea kun oli koulustakin vapaa niin oli hyvää aikaa mennä näyttää sitä. no se lähetti meidät varoiksi röntkeniin, vaikka sanoi että ei siellä mitään murtumaa ole. no melkein viikon päästä tulee tulokset ja no irtopala siellä sitten oli ja se oli ihan nivelessä. 
Kipulääkettä söin ja sormi teipattuna se kaks viikkoo. 
No kaks viikkoo melkein meni ja käytiin sairaan hoitajalla näyttämässä sotä ja se sanoi että se on teipattu ihan väärin no se teippas sen uudestaan. viikonloppu meni ja maanantaina hain terkkarilta sairaslomaa kun kerran sormen pitää olla vielä viikon teipattuna, terkkari oli sitämieltä että siitä kannattaisi ottaa uuden röntken kuvat no me sitten mentiin vielä maanantaina lääkäriin näyttämään sirmea ja se sanoi että ei röntkeniin että lasta sormeen ja kipulääkettä lisää. no nyt olen ollut kaks viikkoa koulussa ja sormi on edelleen vähän kipeä. 

Tämä on siis ollut mun pahin tippumiseni tähän asti. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vuosi vaihtuu

Vuosi 2018 oli yks mun hienoimmista vuosista, paljon hienoja tapahtumia ja paljon uusia asioita. perheeseemme muutti heti alkuvuodesta u...