2.12.16

Joulukalenterin luukku 3: minun arki


Minun arkeen kuuluu kaikenlaista. Aamut menee koulussa ja illat yleensä tallilla. Viikon loppusin pyrin aina siivoomaan huoneeni ja tekemään lumen häkkiin vähän paremman siivouksen. 

Normaali arki päivä:
Herätyskello soi kello 6.00 ja siinä makailen hetken sängyssä jonka jälkeen vaihdan vaatteet ja menen koirien kanssa lenkille. Kun tullaan lenkiltä syön aamupalan. Sen jälkeen pesen hampaat ja laitan itseni muuten kuntoon ja annan lumelle aamu ruuan. Kun saan kaikki tehtyä kello on noin 7.00, linja autoon alan valmistautua 7.15 ja lähden pysäkille jonne kävelen kolme minuttia. Linja auto tulee 7.26 ja koululla olen 7.45. Siinä sitten vaihdan työvaattet ja odottelen kavereitten kanssa että tunnin alkaa 8.15. 
Työ tunneilla me haetaan ensin penkit ja mennään pöydän ympärille istumaan ja kuulemaan päivän työt. Noin kello 9.00 aloitamme työt ja töitä tehdään niin että syömään mennään 10.45- 11.30 välisenä aikana välillä myöhemmin ja ruoka tauko kestää sen 45 min sen jälkeen paistetaan joko tuotteet tai sitten pakataan jos ollaan saatu tuotteet paistettua enen ruokailua. Lopuksi siivotaan ja koulu päättyy noin kello 14.00 ja siinä kävelen yleensä torille ja mennen linja autolla kotiin ja olen kotona kello 14.30. 
Kotiin päästyäni voin tehdä jotain tai sitten syön ja valmistaudun tallille ja annan lumelle päivä ruuan. loppu päivä meneekin sitten talilla, kotiin tullaan noin 20.00 siinä sitten katson salkkarit ja menen valmistautumaan nukkumaan, annan lumelle ilta ruuan. sen jälkeen menen sänkyyn ja pelaan puhelimella. 21.00 alan yleensä nukkumaan. 

Lauantaisin: 
Herään noin kello 8.00 jonka jälkeen valmistaudun kauppaan. kaupasta tultaessa alan joko leipomaan tai sitten vain katson telkkaria 11-12 me syödään. Sen jäkeen menemme tallille ratsastamaan ja hoitamaan eemeli ja laiteetaan eemelin ruuat. Kun tulemme kotiin katon telkkaria tai olen koneella. 

LAITTAKAA KYSYMYKSIÄ Q&A VARTEN!!!!

2 kommenttia:

  1. Lempi varuste? Mitä sun hevoset on sulle opettanu? Top 3 hetkeä hevosten kanssa? HIHS vai hevosmessut? Ootko menossa messuille ensi vuonna? Pahin tippuminen? Onko ollu pelottavaa hetkeä hevosten kanssa? Onko sulla idolia? Miksi aloitit bloggaamisen? Mikä on bloggaamisessa parasta? Ja voitko tehdä My dayn, tai vastaavan videon taas? :)

    VastaaPoista

Vuosi vaihtuu

Vuosi 2018 oli yks mun hienoimmista vuosista, paljon hienoja tapahtumia ja paljon uusia asioita. perheeseemme muutti heti alkuvuodesta u...