3.12.16

Joulukalenterin luukku 4: kuinka alotin ratsastuksen


Ratsatukseni alkoi siitä kun pääsin ratsastamaan äitin työkaverin ponilla.
Poni oli wels C ruuna Leo, säkää hänellä on 126 noin. Innostuin sillon paljon. 

Meille tuli oma hevonen 2009 se oli lämmin verinen alkuun uskalsin ratsastaa sillä hyvin mutta sitten lensin ekan kerran siltä ja tuli kammo no sain rohkastua itsenio uudestaan ja taas meni hyvin. Samalla talilla oli settis jolla pääsin menemään. 
Vaihdettii  tallia no aloin ratsastaa enemmän. olin sillon 10v. no tulin sitten taas alas ja vuoteen en uskaltanut mennä oikeen ollenkaan paitsi välillä niin että äiti talutti. Tällöin sain kammon joka vaivaa mua edelleen ja häiritsee mun ratsastusta. 
Vaihdetiin taas tallia no mentiin ratastus kouluun. Siellä pääsin alkeis tunneille ja opin ratsatamaan. Rupesin tossa kevällä 2012 ratsastamaan suomenhevosta nimeltä viivi ja se oli niin ihana vaikka senkin kanssa tuli niitä paniikkeja kun lensin kyydistä mutta niistä päästiin yli. Silloin alkoi mun ratsastus harrastus kunnolla. Viivi tuli vielä mulle omaksi kun äiti ja isi osti sen. ja nyt neljän ja puolen vuoden jälkeen ollaan tässä mä käyn ammatti koulua ja haaveilen kilparatsastajan ursta uupeen kilpa hevosen kanssa. Heinäkuussa 2015 viivi myytiin ja tilalle tuli kilpa hevonen Radu. Radu kuoli elokuussa 2016. viikko meni radun kuolemasta ja mulla seisoi uus heppa nimeltä eemeli karsinassa. Eemelin kanssa voin päästä hyppäämääm 140cm tasolla. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vuosi vaihtuu

Vuosi 2018 oli yks mun hienoimmista vuosista, paljon hienoja tapahtumia ja paljon uusia asioita. perheeseemme muutti heti alkuvuodesta u...