10.1.17

Onninistunut valmennus

Hei.

Tänään oli valmennus, se kyllä ihan onnistukin tuulesta huolimatta.

Tehtiin ihan perus asioita.
Alkuun haluttiin että se taipuu käynnissä hyvin. Tehtiin pääty ympyrää ja sen sisälle voltteja.

Ravissa haluttiin sen liikkuvan hyvin eteen ja mun käsi pysymään paikallaan.

Harjoiteltiin vähän väistöjä käynnissä.

Otettiin muutamat hyvät laukan nostot ensin parempaan suuntaan ja sitten yks onnistunut nosto vaikeeseen suuntaan jonka jälkeen päätettiin jättää siihen.

Valmennus oli kokonaisuudessaan tosi hyvä ja sain rohkeutta hyvin ratsastaa vaikka tuulikin. Meillä maneesin ovi keikkui tuulen voimalla vähän sisäänpäin ja kolisi.

Käynnissä se olis voinut liikkuu paremmin etteen ja taipuu vähän enemmän kyljestään. Ravissa Eemeli olis voinut liikkuu paremmin oikein päin, mutta meni sekin ihan hyvin ja saatiin emmeli liikkuu hyvin eteen. Väistöissä olis voinut liikkua paremmin eteen ja astuu takasilla vähän paremmin ristiin. Laukan nostot olis voinut mennä paremmin, mutta tärkeintä oli että sain laukan nousemaan ja uskalsin laukata.

Tänään tuuli kyllä aika lailla ja jännitin sitä aika paljon ennen tuntia. Nyt on kyllä luvattu pariksi seuraavaksi päiväksi aikas moista tuulta.

Nyt aletaan tekee puomi työskentelyä.

Seuraava tunti onkin tiistaina ja jos sillon päästäis vihdoin tekee puomeja.

Nyt treenaan vaan hyvin sitä laukaa ja omaa istuntaani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vuosi vaihtuu

Vuosi 2018 oli yks mun hienoimmista vuosista, paljon hienoja tapahtumia ja paljon uusia asioita. perheeseemme muutti heti alkuvuodesta u...