3.3.17

Torstain estetunti

Hei.

Torstaiana Eemelillä oli hieronta ja mulla tosiaan ratsastuskoulun ponilla estevalmennus.

Äiti haki mut koululta ja mentiin suoraan tallille. tallilla söin alkuun evääni eli koulusta ostamani salaatin.

Menion ratsastamaan eemelin kevyesti. jumppailin ja ratsastin kevyesti eteen. lopuksi tein myös laukka siirtymisiä eli laukasta pysähdykseen ja siittä laukannosto. Tänään vain taluteltiin Eemeli. Huomenna jatketaan kevyellä taivuttelulla ja mennään kevyesti vaan pää eteen alas jumpaten. Sunnun taina menen varmaan vähän paremmin ja jatketaan avoja ja sulkuja sekä siirtymisiä. lisäksi varmaan mennään muitakin väistöjä.

Huomenna mennään myös katsomaan kisoja.

Valmennukseen. Eli menin benillä ja se meni tosi kivasti. yhdestä portista ei meinattu pääst millään mutta sitten kun päätin että nyt mennään niin sitten se hypääs ja toiselle esteelle tuli vähän huonossa laukassa ja este oli 70cm okseri niin se kieli sitten sen  takia ja se oli ihan oma moka kun en ratsastanut tarpeeksi. Muuten tunti meni tosi hyvin.
Tehtiin alkuun ravipuomeja ja sen jälkeen laukkapuomit jossa piti laskea väliä ja me mentiin se väli ensin normaalissa laukassa ja siihen tuli 12 askelta ja sit pidennettiin ni päästiin 10 askeleella.
Tultiin verkan jälkeen radan pätkiä ja esteet oli alkuun 50-60cm. Lopuksi tultiin rata ja siinä esteet oli 70cm jos ei jopa vähän isompia.

Sain tunnin jälkeen paljon kehuja siittä että osasin ratsastaa tosi hyvin. Valmentajani näki mun nyt ekan kerran hyppäävän, jos ei videoita lasketa.

Saatte nyt kuvia parinviikon takaa kun päästettiin Eemeli juoksemaan irti maneesiin.


Ihanasta valkosesta voi tulla piahtaroinnin aikana aika ruskee jostain syystä. 

Eemeli ihailee itseään peilistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vuosi vaihtuu

Vuosi 2018 oli yks mun hienoimmista vuosista, paljon hienoja tapahtumia ja paljon uusia asioita. perheeseemme muutti heti alkuvuodesta u...