5.4.17

Kouluvalmennukseesa

Hei.

Maanantaina meillä oli taas lissun kouluvalmennus.

Harjoteltiin rataa sunnuntain kisoihin.

Menemme kisossa siis kaksi luokaa toinen on helppo c tutustumisluokan kouluohjelma (rata b) ja toinen helppo b k.n. spesial.

Harjoiteltiin k.n. ja se sujui tosi hyvin.
Aloitettiin alkutervehdyksellä jonka jälkeen tultiin loivilla kiemuroilla ja volttia c paatyyn.
Sitten tultiin lävistäjiä niin, että ensiksi tultiin keskiravilla ja sitten tultiin toisesta suunnasa linjaa johon tulee muutama käynti askel.
Kun ne sujui alettiin tulemaan käynti osuutta eli h käyntiin ja s vasemmalle i pysähdys ja r oikeelle ja b raviin, pysähdykset ei oikein sujunut niin harjoteltiin pelkkiä pysähdyksiä vielä.
Sitten tultiin käynti osio jonka jälkeen l nostettiin laukka ja tehtiin pääty ympyrä laukassa.
Sen jälkeen e m linjaa ja sen lopussa harjotusraviin sen jälkeen tultiikin laukat toiseen suuntaan ja h b linja jonka lopussa käyntiin.
Sen jälkeen tunti olikin ohi.

Saatiin paljon kehuja että oltiin viikossa kehitytty paljon. kaikki tehtävät sujui hyvin ainoa mikkä ei ihan onnistunut niin laukasta käyntiin siirtyminen kun siihen tuli muutama ravi askel väliin.

Olen niin tyytyväinen poniin.

Eilen vain menin kevyesti hölkkäilin kun maneesi oli taas pelottava (enenmänkin mun mielestä pelottava) tuulen takia. Hain vaan haltian rennoksi lopussa meni hyvin ainoo että jos ovesta tuli yhtään isompi kolhdus mä säikähdin ja Haltija ei tehnyt mitään.

Tänään mennään napuritallin maneesiin kaverin ponin seuraksi ja tutsutaan sinne kun huomenna on valmennus siellä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vuosi vaihtuu

Vuosi 2018 oli yks mun hienoimmista vuosista, paljon hienoja tapahtumia ja paljon uusia asioita. perheeseemme muutti heti alkuvuodesta u...