19.4.17

Kuulumisia

Hei. Nyt ei ole taas tullut kirjoteltua kun olen ollut ihan väsynyt, onneksi kohta on kesäloma.

Meillä on mennyt tosi hyvin, Haltija on ruvennut luottaa muhun ja meidän yhteistyö on ruvennut sujumaan.  Sileellä ollaan menty nyt aika paljon taivutteluja ja sitä kn rataa.

Esteillä olllaan tehty nyt aika paljon puomeja ja tunnilla jo pieniä radan pätkiä. Ollaan nyt kahtena päivänä menty puomeja ja ne on sujunut hyvin edellispäivänä tehtiin myös pientä ristikkoo mikä meni kans tosi kivasta. Nyt tuli jo tosi kivoja ja rentoja hyppyjä ristikolle heti alusta kun tähän mennessä hypyt on ollut alkuun vähän jännittyneitä. Tänään meillä on kouluvalmennus ja torstaina meillä onkin taas este valmennus.


Edellispäivänä meillä oli siis viis ravipuomia puomia keski linjalla. Ne meni tosi hyvin ja rennosti, haltia ei missään vaiheessa ees kytännyt niitä. Ollaan silti tehty nyt aikas paljon puomeja.

Ristikkoa tultiin kummastakin suunnasta ja se meni tosi hyvin ja rennosti.

Eilen sitten mentiin koulua halusin vain ratsastaa haltian hyväksi, mutta sillä oli joku ihme päivä ja alkuun oli tosi herkkä ja lopussa se sitten vain laiskotteli enkä saanut sitä mihinkäään ja heti kun otin raipan käteen niin jännittynyttä virtaa tuli liikaa ja siittä ei tullut sitten mitään, että ei olis taas saaanut ottaa sitä käteen vaan lopettaa hyvään. Sillä en saanut sitä enään hyväksi.

Toivottavasti tän päivän tunti olis ulkokentällä niin haltia olis ees vähän kivampi, mutta kai sillä oli vaan eilen joku ihme päivä sillä kun sain sen vähän läpi niin se tuntui heti kivammalta. ja näytti olevan aika kiima kun ruuna käveli karsinan ohi niin se rupes heti ruikkimaan. että voi olla et sekin vaikutti eiliseen ratsattetavuuteen.

Viime viikon koulutunnilla harjoteltiin avoja, mutta ne ei sujuneet vasempaan suuntaan kun en saanut taivutusta sisälle. Ollaan nyt sitten harjoteltu niitä ja joka kerta on mennyt paremmin.

Reenit jatkuu ja ollaan ehkä osallistumassa satakunta cupin koulu osuuteen, mutta riippuu ihan siittä miten meillä rupee nyt sujumaan. Seuraava osakilpailu ratsastetaan ulkona niin se voi mennä paremmin, kun se on joka kerta tuntunut ulkona kivammalta ja se on ollut rennompio ja vähän energisempi.

Haltija on vaan niin ihana, se on ollut meillä nyt kuukauden ja meillä on ollut nyt vasta yks huonompi päivä ja se oli siis eilen eikä meillä eilenkään ihan surkeesti mennyt kun muistin vain rentoutua.

Mulla rupee olemaan ensimmäinen työssäoppimis jakso lopuilla ja toinen alkaa ens viikolla mutta kestää vain neljä viikkoa. jos en sen jälkeen saa kesätöitä niin aion panostaa tähän blogiin kunnolla.

Kuvat on edellispäivältä kun tehtiin puomeja ja pientä ristikko.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vuosi vaihtuu

Vuosi 2018 oli yks mun hienoimmista vuosista, paljon hienoja tapahtumia ja paljon uusia asioita. perheeseemme muutti heti alkuvuodesta u...