11.5.17

Koulukisoissa

Hei. Taas en ole ehtinyt päivitellä. On pitänyt tehdä koulu juttuja ja nekin olen tehnyt ihan kiireellä kun aika loppuu kesken.

Onneks vähän reilu viikko enään koulua jäljellä ja sitten alkaa kesäloma. Näillänäkymin mulla ei ole kesätöitä, joten aion panostaa blogiin sekä leipomiseen. Eli pyrin tekemään tilauksi sekä ihan sitten myyntiin tuotteita.

Alku kesä menee melkein konaan siivotessa ja leipoessa, kun mun veljeni pääsee ripiltä. Lisäksi mulla on samalle konfermaatio päivälle tehtävä sekä veljen että tutun tarjoilut.

Haltian kanssa ollaan kehitytty hirveäsi. Lauantaina tosiaan oltiin koulukisoissa ja verkassa meni tosi hyvin mutta radallla unohdin vähän ratsastaa ja se meni miten meni. Toisella radalla muistin vihdoin ratsastaa mutta sitten unohdin radan.

Nyt sitten ruvetaan hakemaan vain kisa rutiinia molemmille, sillä en ole puoleenvuoteen kisannut enkä ole kolukisoissa ollut melkein vuoteen.

Eilen menin ihan sileellä kun ke oli haltialla vapaa. Neidillä oli paljon energiaa ja sain hyvin kohdistettua energian työn tekoon eikä pöllöilyyn.

Tänään meiollä on kouluvalmennus ja huomenna on estealmennus lisäksi huomenna pitäis tulla ponimittaaja jos saatas haltiasta vihdoin virallinen mittaus. Lisäksi ollaan menossa luvian kentälle mahdollisuuksien hevonen tapahtumaan. Ensviikolla meillä on antin kouluvalmennus.

Katsotaan osallistutaanko oman seuran 2 tason koulukisoihin parin viikon päästä. Ihan vain harjotuksen vuoksi. Ne kumminkin on meidän kotikentällä.

En tiedä miksi, mutta olen taas innostunut koulusta ihan hirveesti ja esteet vähän jäänyt ehkä pienen estekammon takia minkä eemeli mulle sai minkä radu taas vuosi sitten sai multa pois.

Olen alun perinkin ollut enemmän kouluratsastaja ja mutta jotenkin vaan innostuin edellisellä tallilla esteistä. Tällä hetkellä meillä ei ole tallissa kun muutama esteratsastaja ja muut on koulu ratsastajia niin kai sekin taas vähään vaikuttaa.

(C)Hallatuuli
Kuva on lauantain koulukisoista.

2 kommenttia:

 1. Kannattaa kiinittää huomiota postauksen kirjoitusvirheisiin, kieliopillisesti sekä kirjaimet =) Sekä pannostaa pidempiin postauksiin =)

  Missä päin tallinne sijaitsee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kirjoitus virheet johtuu siittä että on tullut taas vähemmän kirjoteltua ja mulla on luki häiriö, ne vähenee taas kun alan kirjottaa enemmän.

   Poista

Vuosi vaihtuu

Vuosi 2018 oli yks mun hienoimmista vuosista, paljon hienoja tapahtumia ja paljon uusia asioita. perheeseemme muutti heti alkuvuodesta u...