28.5.17

Kuulumisia

Hei.

Loma alkoi, mutta kooneen äärelle en ole päässyt sillä ostin itselleni koiran.

Haltia viettää nyt pientä lomaa, ratsastelen sillä kyllä kevyesti. yritämme nyt saada sen mahaa kuntoon kun ollut löysällä siittä asti kun meille tuli. Eli treenit jatkuu kunnolla, kun maha on kunnossa.

Meillä on kyllä muuten mennyt tosi hyvin, nyt on ollut kiimasta johtuen vähän tahmeutta oltiin tossa viime viikolla Antti Lehtilaisen valmennuksessa ja se sujui ihan ok mitä vähän meno oli jännittynyttä ja tahmeaa, mutta tahmeus taisi johtua kiimasta. Seuraavana päivänä oli este tunti ja se meni ihan ok. Ja sit seuraavana oli taas koulu tunti mikä ei sujunut lainkaan. Haltia oli ihan sekaisin kiimasta johtuen ja se meinasi ihan viillintyä ja hyppiä mun päälle. Loppu tunti sujui sitten jo ihan hyvin kun sain itseni rennoksi. En silti ollut yhtään tyytyväinen kun alkuun ei sujunut lainkaan, olisi  tehnyt mielui mennä vie toinen tunti kun rupes lopussa sujumaan niin hyvin.

Mutta nyt kuvia mun uudesta pikkusesta, jonka siis ostin itselleni 18 vuotis synttäri lahjaksi. Täytän tosiiaan elokuun alussa.

Vili on 8 viiikkoinen kääpiömäyräkoiran pentu. Hän tuli meille viikko sitten.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vuosi vaihtuu

Vuosi 2018 oli yks mun hienoimmista vuosista, paljon hienoja tapahtumia ja paljon uusia asioita. perheeseemme muutti heti alkuvuodesta u...