7.6.17

Taas kerran kuulumisia

Hei.

Haltia on ollut nyt monena päivänä tosi hyvä. Ollaan tehty ihan perus asioita ja lopettanut kun on tuntunut hyvältä. Haltia on ruvennut itse hakeutamaan hyvään muotoon harmillisesti siinä kohtaa ravi menee kauheen kiireiseksi.
Laukastakin löytyy vauhtia ja nyt ollaankin tehty ihan vaan sitä että saan sen laukassa hallintaan ja käyttämään energian oikein päin liikkumiseen.

Tehtävät kohdistuu aika paljon ympyrälle, mutta nyt olen tehnyt myös loivia kiemuroita ja käynti ja ravi lisäyksiä halkaisijalla.

Haltia saa pitää vielä kaks viikkoa ainakin vähän kevyemmin kun aika ei ritä muuten, kun pitää valmistella veljen riippijuhlia.

Vili on kasvanut ihan kauheesti ja siittä on kuoriutunut tosi ihana ja aktiivinen.

Viikonloppuna haltialla oli vapaatta ja ihan vain kävelyä ja nyt ollaan muutamana päivänä ratsastanut ja se on tuntunut tosi hyvältä.

Huomenna mulla onkin taas ajotunti sekä perjantaina. Katsotaan pääsenkö jo liikenteeseen huomenna ainakin mennään vielä parkkipaikalla.

Tää oli taas tällänen lyhkänen postaus katsotaan jos saisin vaikka viikonloppuna jotain kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vuosi vaihtuu

Vuosi 2018 oli yks mun hienoimmista vuosista, paljon hienoja tapahtumia ja paljon uusia asioita. perheeseemme muutti heti alkuvuodesta u...