Mukana tiimissä

24.7.17

Pitkästä aikaa kirjottamassa

Moi. Ajattelin nyt vähän kirjottaa meidän kuulumisisa. 

Kuvan laatu on mitä on, otin eri opjektiivillä kuvat mitä normaalisti.


Haltiasta on ruvennut tulemaan poni ja se testaa mua tosi paljon, tällä hetkellä se ei suostu nostaa mulle ravia ja ollaankin tehty sitten vain paljon käöyntityöskentelyä ja juoksuttettu irtona nyt meillä on myös yks tuttu käynyt ratsastamasa sitä. 

Lisäksi heidän valmentaja tulee opettamaan meille liinassa juoksutusta ja katsoo rupeeko se muuten valmentamaan mua. Hän ymmärsi hyvin meitä ja meidän ongelmia ja mun arkuutta. 

Muuten kesä on mennyt hyvin ja Vili on kasvanut hurjasti. se täytti eilen 17 viikkoa ja sai viimeviikolla rokotuksen ja sirun samalla kun hänet ilmoitettiin kennelliitton niin minä liityin kennellitoon jäseneksi. 

Kanitikin voi hyvin. 

Synttärini on ihan parin viikon päästä samoin inssi. Tällä viikolla mulla ei ole vielä ajotunteja mutta ens viikolla on to ja pe ja seuraavallaviikolla on ma ja ti ja ke onkin inssi ja mun synttärit, niitä kyllä juhlitaan vasa viikonloppuna. sitten mulla alkaakin viiminen kouluvuosi ja sitten onkin jo yhteishaku jollon kyllä haen jonnekkin vie kouluun. 

Olen miettinyt että alanko tekemään enemmänkin muita postaiuksia niinkun mun elämästä, kun hevosista ei ainakaan tällä hetkellä ole pajoa kerrottavaa kun ei mitään erikoista ole tulossa. 

Mitä mieltä te olette jos rupeisin kirjottelee mustakin?
2 kommenttia:

  1. Löysin blogiisi vasta ja liityin lukijaksi :) kivan oloinen blogi, kannattaa panostaa kirjoittamiseen! Ja vastaus kysymykseen, kirjoita vain. Monipuolisia blogeja, joissa postaukset tulevat säännöllisesti ja pääsee seuraamaan bloggaajan elämää on kiinnostavin lukea :)

    VastaaPoista

Tallin vaihto

Hei. Tässä kuukauden aikana on tapahtunut kaiken laisata. Viime kuun lopulla käytiin ypäjällä ja poni oli ekaa kertaa mulkana. Meillä ol...