24.10.17

Hiekaa ja ikävä.

Hei.


Haltian kanssa ollaan tehtty nyt ihan perus harjotuksia ja lopetettu heti kun tuntuu hyvältä. ollaan mety vähän rennommin ja keskitytty raviin ja jätetty taas laukkaminen vähän vähemmälle.


Olen yrittän saada Haltiaa vaan tuntumalle ja liikkumaan hyvin eteen. Siinä ollaan nyt aika hyvin onnistuuttu. Lisäksi oon yrittänyt tehdä tehtäviä jossa se suoristuu.


Lauantaina se liikkui pitkästä aikaa oikeesti hyvin. Oli mukavan enerkinen ja tuli nopeesti avuille. Lisäksi liikkui mukavan rentona ja rupes käyttää selkäänsä. En tiedä vaikuttiko se että sillä oli perjantaina uus loimi kokeilussa ja se oli back on track:kin verkkoloimi.


Sunnuntaian Haltija pääs juoksemaan irtona, kyllä sitä energiaa löyty. Hän veti alkuun sellasta rallia ympäri maneesia että ei olla enen sen nähty tehevän, kyllä se aina välillä mua katto ja kysy et riittiö jo, mutta kun pyyysin jatkamaan ni sama rallitus jatkui. Lopussa se rupes ravaamaan mukavan rentona ja näyttämään niin hienoa liikettä, toivoin et päästäs samaa laadukasta ravia joskus näyttämään kouluradalla tulevaisuudessa.


Heti kun laukka alkaa sujumaan niin alotelaan varmaan este harjotukset taas pitkästä aikaan.

Maanantaina 16.10 ei oikein sujunut. Tiistaina valmentajani meni haltijan ja minä menin toisella ponilla millä olen mennyt nyt muutman muunkin kerran kun omistajat on oleet muualla. Poni on todella osaava ja opettanut mulle paljon vaikka olen mennyt vasta ihan muutaman kerran.

Keskiviikkona me lähettiin illalla klinikalle että sai paastota siellä eikä tarvinnut kuljettaa ilman heinää. Torstaina tutkittiin ja tutkimuksissa löyty hiekkaa, joten haltija jäi hiekan tyhjennykseen.
Eilen maanantaina oltiin kantsomassa haltijaa mutta matkalla sinne tuli soitto että haltija pääsee kotiiin joten poni on nyt kotona ja me siirrytään normaaliin liikutukseen kevyesti.
Mulla oli ihan hirveen ikävä kun haltija oli niin kaukana eikä viittitty lähtee viikonloppuna sitä katsomaan.

Kotona meillä on leikkauksessa ollut pupu eli meidän paavo oli pallien postossa ja kolmen kuukauden päästä hän pääsee samaan häkkiin tyttöjen kanssa. Näytti jo siltä et joudutaan lähtee päivystykseen kun herra ei syönyt eikä papanoinut olenkaan mutta kyllä se siittä alkoi pikku hiljaa syömään ja nyt on kaikki kunnossa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vuosi vaihtuu

Vuosi 2018 oli yks mun hienoimmista vuosista, paljon hienoja tapahtumia ja paljon uusia asioita. perheeseemme muutti heti alkuvuodesta u...