Mukana tiimissä

20.3.18

Melkein valmis

Hei.

Mulle tuli mahdollisuus suorittaa viiminen näyttö viimeviikolla ja totta kai mä sen sitten tein. Valmistumis päiväkseni tulee 29.3 eli jo ens viikolla. Nyt sitten lusmuilen kotona niin kauan kun töitä löytyy ja pääsykokeihin pitäs ruveta kertaa matikaa.

Olen hakenut nyt satakunnan ammattikorkeakouluun tradenomiksi ja pääsykokeet on kesäkuun alussa. Olen käynyt nyt enemmän koirien kanssa pihalla, kanit on saanut juosta vapaana enemmän ja suununtaina kahvitellaan talliporukan kanssa mun valmistumista. 

Toukokuussa meillä oli vielä viiminen tapaaminen koko ryhmän kanssa ja mennään koko porukka syömään ja siitä ehkä vähän juhlimaan mutta kattoo meenkö mä vaan syömään ja tuun sit kotiin.

Halian kanssa päästiin jo siihen pisteeseen et pääsin laukkaa mutta sitten se alkoi jumittaa ja nyt etitään taas uutta satulaa. Estepenkki laitetiin jo myyntiin koulupenkillä ratsastetaan sen mukaan kun pystyy kunnes uus löytyy tilalle. Haaveilen itse prestigen satulasta mutta jos ei sovi poninselkään niin sitten on mentävä sillä mikä sopii. Ollaan nyt tehty paljon maastakäsittelyä taas ja poni kuuntelee mua kuin unelma. Meille tuli 18.3 vuosi täyteen yhteistä taivalta ja edelleen treenit jatkuu kohti kisakenttiä ainakin koulupuolella ja toivottavasti myös esteillä.

Vili täyttää kohta kans vuoden.

Ekat kaninäyttelytkin on ohi, prissy sai 94 pistettä ja sai väristään kehuja ainoa että karva on vielä vauvvamainen, mutta oli silti rotunsa paras. Sky sai 94,5 pistettä ja esiintyi niin hienosti Eegonilta harmillisesti puttuu yks kynsi ja se sai nollat toivotaan että siihen kasvaa vielä kynsi niin se saa jatkaa näyttely uraansa.

Hevosmessutkin lähestyy, me ollaan tulossa sinne lauantaina.

Koitan nyt saada jotain kirjotus ideoita sillä halu kirjottaa teille enmmän on kova mutta ideat alkaa loppua kesken. Ideoita saa toki laittaa mistä haluisitte mun kirjottelevan.


1 kommentti:

  1. Joku rutiinit-postaus sarja vois olla hauska. Siinä riittää ainakin useammaksi kerraksi ideaa. Q&A, videoita ehkäpä. Kuvaat ilmeisesti? Millä kameralla ja millaisilla asetuksilla saa mitäkin. Se ainakin minua kiinnostaa, mutta nuo ammatti kuvaajien jutut menee ohi ymmäryksen

    VastaaPoista

Tallin vaihto

Hei. Tässä kuukauden aikana on tapahtunut kaiken laisata. Viime kuun lopulla käytiin ypäjällä ja poni oli ekaa kertaa mulkana. Meillä ol...