Mukana tiimissä

31.5.18

Pääsykokeet lähestyy

Hei.

Pääsykokeeseen on enään viikko, materiaalit luettu nyt useempaan kertaan ja matikkaa on tullut ahkerasti opiskeltua.

Tällä viikolla olen joka päivä lukenut sen 6-7 tuntia päivässä.

Haltijan kanssa ei olla tehty mitään erikoista treenattu ihan perus juttuja. nyt on tuuli tuonut kahtena päivänä neitiin vähän pöllöenergiaa ja elinen ratsastus menikin haeskellessa ponia avuille kauheasta jännityksestä. alitin juoksuttamalla käynnissä ja ravissa rennoksi ja sen jälkeen v asta kiipesin kyytiin ja loppuen lopuiksi menikin todella hyvin. Tänään meillä onkin valkku.

Sunnuntaina meillä oli kesäksi kuntoon nettivalmennuksen yhteis treeni ja manaantaina olo olikin kuin jyrän alle jääneenä, hyvä että kävelemään pääsin. eilen olin tekemässä suht kevyen treenin mikä meni yllättäbvän hyvin siihen nähdenettä olin edelleen aikas kipeä.

Olen myös tällä viikolla nauttinut auringosta vaikka paloinkin sunnuntaina aika mukavasti käsivarsista sekä olkapäistä.  Kanit on myös pääsyt ulos.

Sitten kun pääsykokeet on ohi rupeen suunnitelemaan teille muitakin postauksia kuin vain näitä kuulumisia.


Tältä on näyttänyt meidän keittiön pöytä kun olen vähän opiskellut. 

Haltija💖 kuvasta näkee hyvin kun haltia on kasvattanut lisää valkosia karvoja kylkeen sekä harjasta lähtenyt vähän harja kun on yrittänyt syödä vihreetä aidan välistä. 

Vili💙

Kolmikko on nauttinut ulkona, vlillä täyty kyl levätä yhdessä kasassa.


Prissy

Tällä viikolla tullut usempana päivänä syötyy kaalilaatikkoa joka on kyl niin hyvää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tallin vaihto

Hei. Tässä kuukauden aikana on tapahtunut kaiken laisata. Viime kuun lopulla käytiin ypäjällä ja poni oli ekaa kertaa mulkana. Meillä ol...