Mukana tiimissä

21.6.18

Treeniä

Hei.

Haltijalla ja mulla on treenit jatkunut ja meitä on tullut autaamaan Suska (Susanna Hämäläinen) jonka kanssa olaan tehty koko selkään nouseminen uusiksi. Harjoitukset on sujunut hyvin ja poni on muuttunut ihan hirveesti siittä ontullut paljon rennompi ja rauhallisempi. Tänään tehtiin harjotukset ekaa kertaa ulkokentällä ja siinä oli muita hevosia sekä tarhassa olevat hevoset jotain juoksi kentän vieressä ja haltija oli vaan korvat aivan rentona ja pääkin ihan alhaalla.

Olaan myös harjoteltu haltijan kanssa pressun ylitystä ja kaikkea muuta kivaa mastakäsin. lisäksi ennen tätä satulaan nousu harjottelua pääsin jo menemään maneesissa että ulkokentällä kaikki askellajit ja nyt se on saanut pitää lomaa mutta ei hän vaikuta yhtään siltä että hänellä olisi ylimäärästä energiaa.

Eilen haltijalla oli rokotus, samalla vili sai rokotteen.

Vili sai rokotteesta allrgisen reakton ja hoidoksi sai nesteytystä suoneen sekä kortisoonia, nyt vili on kunnossa ja oma itsensä tietenkin aika väsynyt. Todennäköisesti emme tule viliä enään rokottamaan koska ensi kerralla reaktio voi olla voimakkaampi ja viedä pieneltä hengen.

Kanitkin voi hyvin ja suunitelmisssa oli mennä porin näyttelyihin Prissyn kanssa.

Itse odottelen samkilta tuloksi että pääsenkö kouluun ja jännitys alkaa olemaan kovilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tallin vaihto

Hei. Tässä kuukauden aikana on tapahtunut kaiken laisata. Viime kuun lopulla käytiin ypäjällä ja poni oli ekaa kertaa mulkana. Meillä ol...