Mukana tiimissä

20.7.18

Koulu alkaa

Hei.

Haltian kanssa on mennyt hyvin kunnes tuli loma kun lämpötilat nousi yliin kolmeen kymmeneen tällä meillä oli parhaimillaan 33 astetta lämmintä. Ollaan nyt monena päivänä haettu poni päiväheiniksi sisälle ja energiaakin on tietenkin kiertynyt.

Eilen sitten olin ihan normisti menossa ratsastamaan ja kiipesin selkään ihan normaalisti mutta en ihan ehtinyt selkään kun poni lähti vetämään pukkilaukkaa ja juoski maneesiin toiseen päähän pukkilaikalla.

Mulle tietenkin tuli jännitys ja tallikaveri meni selkään jonka jälkeen menin vielä uudelleen. Tein siinä sitten hiukan käyntityöskentelyä jonka jälkeen otettiin satula pois ja ohjat ja päästettiin poni juoksee, no kyllä se edelleen yritti pukitella ja meni kyllä aikas kovaa.

Olaan tässä loman aikana kyllä käyty kävelemässä ja harjoteltu ilman satulaa menoa.

Tiistaina tuli tieto että pääsin kouluun. Eli aloitan koulun enskuussa työharjottelulla ja sitten meillä on aina kerran kuusa lähiopetusjaksoja ypäjän hevosopistolla.

Lisäksi viimeviikonloppuna sain vihdoin tallitukun lippiksen ja on kyllä ollut käytössä aurinkoisina päivinä.


Koulun alku jännitää, mutta nyt kun menen hevosalalle niin blogistakin tulee enemmän hevos aiheinen. Meinaan silti panostaa opiskeluun 110% , blogia päivittelen aina kun on aikaa.


Tää kuva on haltijan ja mun ekoista koulukisoista kun poni oli ollut mulla vasta kaks viikkoa. Toivottavasti päästään taas ens kaudella kosoihin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tallin vaihto

Hei. Tässä kuukauden aikana on tapahtunut kaiken laisata. Viime kuun lopulla käytiin ypäjällä ja poni oli ekaa kertaa mulkana. Meillä ol...