Mukana tiimissä

10.7.18

Opiskelemaan Ypäjälle?

Hei. 


Tulin vähän taas kirjotteleemaan kuulumisia. Tässä on ollut kaiken laista muun muossa miettinyt opiskelemaan lähtöä ja mitä tulevaisuudelta oikeesti haluisin no ehkä suurin haave on se että pääsisin oman tallin yrittäjäksi sekä pääsisin kilpailemaan.

Kohti oman tallin haaveilua pohdin että nyt joku pikkutalli vai kouluun ja sen jälkeen isompi talli joskus tulevaisuudessa. Tulin nyt siihen tulokseen että hain kouluun Ypäjälle. Ennen kuin laitoin hakemusta menemään ajatttelin että meen oppisopimuksella, kunnes tallinpitäjämme joka on itse parvi vuotta sitten opiskellut alalle sanoi että paremmin pääsee oppimaan kun menee ihan normi puolelle eikä oppisopimuksessa. Käytiin silti vielä kysymssä oppisopimus paikaa, mutta sielläkin sanottiin että on helpompaa opiskelialle sekä työnantajalle se että menee sinne toiselle puolelle ja harjottelupaikkoja mulle on luvatttu ihan kivasti. Päätin siis laitta hakemuksen menemään ja elokuun alussa pitäs sit varmaan tulla tietoa ja päästä aika pian aloittamaan koulu jos sinne nyt pääsee.

Ponin kanssa treenailut jatkuu, nyt pääsen jo yksin selkään ja ollaan käyty kahdessa valmennuksessa. Torstaina valmennukseen taas jossei nyt sit kauheesti ukkosta, sillä sillon en kyllä kiipee selkään enkä paljoa tallista ulos mee.

Tänään vapaapäivän jäljiltä poni oli ihan super hyvä. Sunnuntaina pääsin menemään tallikaverin hevosella ja se oli niin iso, liike aivan erillainen ja paljon isompi. Sen kyllä huomas tänään että sain siitä paljon rohkeutta halusin ratsastaa haltian paljon reippaammin eteen ja silti se tuntui kauheen hitaalta. Samalla kun sain sen kunnolla eteen niin se rupes tulemaan myös kivasti oikein päin ja rupes kantamaan itseään ja sitten se tuntui niin ihanalta ja poni selvästi tykäs. Lopuksi meidän tallikaveri kokeili mennä haltijalla ilman satulaa ja sekin sujui onnistuneesti sillä viimeksi kun mä menin niin ei päästy kuin kolme askelta eteenpäin kun se oli niin jännittynyt.

Ponin kanssa käydään varmaan tavotteita uudestaan läpi jos kouluun pääsen. Jos koulupaikka jää saamatta niin ehkä yritetään päästä treenaamaan niin että päästäs loppuvuodesta menemään joku raviohjelma jos koulupaikka tulee niin kisatavotteet saa siirtyä ens kauteen ja nyt treenaillaan vaan ihan rauhassa.

Tämmöstä meininkiä nyt katsotaan tehdäänkö kesä reissu vielä turiin ja mennään käymään tallitukussa samalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tallin vaihto

Hei. Tässä kuukauden aikana on tapahtunut kaiken laisata. Viime kuun lopulla käytiin ypäjällä ja poni oli ekaa kertaa mulkana. Meillä ol...