Mukana tiimissä

22.10.18

Kovaa treeniä

Hei.

Taas kerran kirjoittelemasa, Nyt on treenattu tosi paljon.

Lauantain hypään ekat estekisat Radun kuoleman jälkeen, Parivuotta siutten hyppäisin meidän toisen 90 cm ja ensimmäinen puhdas 90 sillä ekalla kerralla menin ja tipuin. Kaks viikkoa kisojen jälkeen maailman ihanin hevonen oli poissa.

Nyt musta tullut täysin kouluratsastaja mutta mulla on sisällä silti se esteratsastaja ja varmasti jos pääsis enemmän hyppäämään innostuis taas hyppäämisestä.

Kouluratsastus on silti niin hienoa, Haltija kehittyy niin  paljon koulupuolella koko aika. Eilen se oli taas ihan super hieno. Me nyt treenaillaan kotona, eikä mietitä mitään kisoja.

Olen pääsyt kyläkorvella menemään niin hienoilla hevosilla Late on niin hieno, Kisoihin on enään kolme viikkoa. Nalle niin hieno 6 vuotias vaikka onkin todella iso eli säkää häneltä löytyy melkein 180cm, hänellä olen hypännyt kerran ja lauantaina hypään tallin omissa kisoissa.


Halu hyppäämään haltijalla on suuri mutta jännitystä vielä löytyy. Nyt suunnitelmissa silti aloittaa puomitreenit ja ehkä sitten jossain kohtaa ne puomit alkaa nousemaan maasta irti.

Tuli nyt vähän sekainen postaus mutta tiedätte taas missä mennään, ens viikolla onkin loma niin voisin kirhjotella taas vähän enemmän.

Loppuun kuvia kun kävin kuvailemassa vilin kanssa auringon laskua.





Tästä kuvasta oli ajatus tehdä mulle taulu.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tallin vaihto

Hei. Tässä kuukauden aikana on tapahtunut kaiken laisata. Viime kuun lopulla käytiin ypäjällä ja poni oli ekaa kertaa mulkana. Meillä ol...