2.1.18

Vuosi 2017

Tammikuu 
Tammikuussa treenasin eemelin kanssa ihan täysillä ajatellen kyllä tästä vielä hyvää tulee. valmentajakin hyppäsi sillä ja meni tosi kivasti.
Lumi sai 22.1 4 todella suloista pikkusta. 
Pääsin myös hyppäämään pienellä ben ponilla. Helmikuu 
Kanin häkissä rupes olee vilinää kun pienet rupes liikkumaan ja eemelin kannsa treenit sujui mallikkaasti. 

Maaliskuu
Puput kasvoi ja osa lähti jo omille teille paavo erotettiin tytöistä ja iines ja lumi jäi kahdestaan. 
Eemelin kanssa päästiin  harjottelee puomeja ja pientä ristikkoo mutta silti sen ollessa liian haastava vaihtui hän maailman ihanimpaan poniin. Huhtikuu
Haltian kansse treenit jatku ja satrattiin meidän ekat kisat. Toukokuu
kisattiin meidät toiset kissat kuunes sen jälkeen haltu jäi kevyemmälle ja mä tipuin kyydistä ja mentiin hurjasi takapakkia. lisäksi mulle tuli vili. Vili kävi meidän mukana tallilla ja kisoissa ja melkein joka paikassa. 


Kesäkuu 
Mä otin kesäkuun aika rennosti puptkin pääs pihalle .


Heinäkuu
Heinäkuu mentiin kan aika rennoilen mä olin tietty autokoulussa.


Elokuu 

Mä täytin 18.v ja viiminen vuosi koulussa lähti käyntiin. Olin ensin porin leiväässä työssäoppimisjaksolla ja sitten siirryttiin kouluun kondis tuotteitten valmistukseen. 

Syyskuu

Haltian kanssa treenit jatku ja kouussa päästiin tekee kaikkee kivaaLokakuu

lokukuu ei mennytjkään ihan niin hyvin poni oli viikissä hiekan postossa mutta onnes kuun loppussa päästiin vaihtaamaan niin ihanaan talliin. 
Marraskuu
treenit jatkui haltian kanssa kunnes selkä tuli kipeeks ja ruveettiin selvitää sen syytä lisäsksi sillä oli melkein viikon kuumetta niin ei sillä sit oikeen mitään sillon voinut tehä. Koulussa alkoi jouluvalmistelut. Alku kuusta musta tuli myös yrittäjä.


Joulukuu 

joulukuussa leivoin paljon valmistauduttiin leineberin jopulu markkinoille ja siellä tuli aikas hyvin tuottoa.  Haltian sairastellessa hän päätti aiheuttaa itelleen vielä liiusää havoja ja lihas vammoja ja niitä sitten hoideltiin koko kuu eikä neiti ole vieläkään täysin kunnossa. pitäs kyllä saada hänet liikkumaan kunnolla kun rupee tota mahaa olee tullut niin ison heinämäärän takia. lisäksi satula korjattiin ja sen pitäis nyt istua selkään.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vuosi vaihtuu

Vuosi 2018 oli yks mun hienoimmista vuosista, paljon hienoja tapahtumia ja paljon uusia asioita. perheeseemme muutti heti alkuvuodesta u...