22.8.16

Tietoja meistä

Blogia kirjoittaa siis juuri 17 vuotta täyttänyt tyttö. Opiskelen leipurikondiittoriksi toista vuotta että parin vuoden päästä pitäis valmistuu.

Itse olen mietinyt sen  jälkeen lähtevän ypäjälle tai sitten opiskella jotain muuta.

Meillä on ollut oma hevonen jo 7 vuotta. Ensin meillä oli lämppäri nimeltä crystiina   lisäksi meille tuli sitten 2012 keväällä mulle oma suokki. 
Syksyllä 2012 me jouduttiin lopettaa crystiina ja seuraavana pääsiäisenä meille tuli hannover tamma nata ja silloin äiti päätti ettei yhtään kimoa hevosta tule natan lisäksi. 
Kesällä 2015 me myytiin meidän kumpikin hevonen ja mulle tuli virosta 9.v. Eestin urheilu hevonen ja sitä ratsastin sen vuoden ja se vei mut ristikoista 90-100cm esteille, viikko sitten jouduttiin radu lopettaa ja meillä alkoi hevosen etsintä.
Nyt viikon loppuna juhlittiin mun ja mun pikkuveljen synttäreitä. Lauantai illalla meidät kutsuttiin tallille ja siellä Eemeli seisoi karsinassa ja mä olin sillai et mitä ihmettä.

Eemeli on tullut alun perin hollannista ensin Viroon ja sieltä sitten mulle. Se oli Hollannissa kisannut  130 tasolla.   Eemeli on yhdeksän vuotias BWP.  Sillä on todella isot liikkeet vaikka se onkin vain 168cm säältään .


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vuosi vaihtuu

Vuosi 2018 oli yks mun hienoimmista vuosista, paljon hienoja tapahtumia ja paljon uusia asioita. perheeseemme muutti heti alkuvuodesta u...