31.7.17

Kehitystä

Hei.

Meillä ei ole mennyt moneen viikkon haltian kannsa oikein hyvin. Meillä on käynyt yks tuttu jonka ollaan tuunnettu siitä asti kun aloitimme ratsastuksen niin ratsastamassa haltiaa. Ja hänen valmentajastaan on tulossa nyt minunkin valmentaja hän on nyt ollut opettaas mulle liinausta ja kävi viimeksi itse haltian kyydissä. Eilen sitten haltija tuntu vihdoin hyvältä eikä siltä että mulla on jännittynyt pommi poni alla. Tämä uus valmentaja teki siis jotain taikoja. Nyt treenit jatkuu ihan rauhassa ja jos poni tuntuu yhtä hyvältä tänään niin aloitellaan ravi työskentely. Olen niin onnellinen että nyt alkaa sujumaan taas.

Eilen oltiin myös kattoos maastoeste osutta kun pari tuttua oli kisaamassa ja molemmat olis sellassia jotka ollaan ihan hevosharrastuksen alusta asti tunnettu ja toinen oli just se joka on mennyt haltijalla.
Mollemmat pärjäsi tosi hyvin vaikka molemmilla oli pikkuponit.

Tällä viikolla mulla on kolme ajotuntia ja ens viikon alussa muutama kun ke on inssi ja synttärit niitä kyllä juhlitaan vastas lauantaina.

Koulukin jatkuu kahden viikon päästä. en kyllä tiedä mihin meen ja mihin aikaan ja olen unohtanut omawinnovan salasanankin niin en pääse ees kattoo. Että toivon et jotain ilmotusta tulee kavereilta.
Mulla on alkamassa viiminen vuosi tuossa koulussa ja kohta pitäs jo taas hakee niin tarvis varmaa päättää mihin hake ja ruveta valmistautuu pääsykokeisiin.


Kirjotan muuten nykyäään meidän vanhalla koneella joka ei oo ollut hetkeen käytössä eli mulla ei oo tällä hetkellä kuvia ei tässä koneessa eikä mun toisessa koneessa katoo koska saan taas uusia kuvia.

Kattoo teenkö jotain muistelu postausta näistä vanhan koneen kuvista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vuosi vaihtuu

Vuosi 2018 oli yks mun hienoimmista vuosista, paljon hienoja tapahtumia ja paljon uusia asioita. perheeseemme muutti heti alkuvuodesta u...