19.10.16

Mikään ei oikeen suju

Moi. Eemelin kanssa aloitetiin kavaletti harjotukset, mutta ne nyt on tauolla kun Eemelillä imppari ja mulla sormessa murtuma.


Reilu kolme viikkoa sitten tipuin estevalmennuksessa eemeliltä ja loukkasin käteni. Etu ja keski sormi torposi ja ajattelin että nivelet on vaan saanut osumaa että kyllä ne ittestään parantuu. keski sormen turvotus laski ja etusormen turvotus melkein mutta sormen keskimmäinen nivel on hassu ja sen reunassa on kauhea patti aattelin edelleen että se johtuu siittä että nivelessä on jokin tulehdus. Kaksiviikkoa tapahtuneen jälkeen mentiin lääkäriin ja sekin oli sitä mieltä että siellä on vaan tulehdus mutta kannataa nyt varmuuden vuoksi mennä röntkeniin ja onneksi mentiin. Tulokset saatiin vasta maanantaina ja murtumahan siellä oli, no nytten sitten kaks viikkoa etu ja keskisormi teipattunas yhteen.


Maanantaina valmentajani ratsasti eemelin, eemekli liikkui kummalisesti juuri sillä jalalla missä sillä oli haava mutta mitään ei ajateltu että tämä kummaliisuus voisi johtua siitä. No seuraavaksi päiväksi sovittoiin sitten että talli kaverimme menee eemilin, kuntoon laitettaessa huomasin jalan olevan kuin tukki ja se oli vähän lämmin. päätimme sitten juksuttaessa katsoa miltä vaikuttaa ja epä puhdas se sitten oli. Nyt toivotaan että se parantuu ilman lääkitystä.


Tämmöistä meillä tällä hetkellä toivotaan että päästäisiin ensi viikon jälkeen taas kunnolla treenamaan. Ja mulle ei jäisi mitään vauriota sormeen.2 kommenttia:

Vuosi vaihtuu

Vuosi 2018 oli yks mun hienoimmista vuosista, paljon hienoja tapahtumia ja paljon uusia asioita. perheeseemme muutti heti alkuvuodesta u...