2.10.16

Syksy


Moi.

Syksy on täällä.

1

Tännään oli niin hieno ilma että otettiin kuvia. Halusin  jakaa nämä kuvat nyt ja kirjoitan kuulumisia varmaan tossa alkuviikosta mutta viimeistään to tai pe. 
Sunnuntaina oltiin siis jurvasen valmennuksessa mutta se päättyi lyhyeen, kun lensin eemelin kyydistä ja loukkasin käteni. 
Perjantain pääsin ekaa kertaa tällä viikolla ratsastaa paremmin sillä käsi oli edelleen vähän arka. Lauantaina oltiin valkussa, mutta siitä tulee postausta myöhemmin. 

2

3

4

5

6

7

8

9
Nyt saatte pistää kommentiin mitkä oli teidän mielestä parhaimpia kuvia. Lisäksi toivon että pistätte ideoita siihen joulukalenteriin jos vihdoin tekisin joulukalentarin. 

2 kommenttia:

  1. 2 <3 kiinostavia postauksia vois olla Videopostaus, Story time, tallin esittely, varusteiden esittely, päivä kuvina, huoneen esittely, Q&A, valmentajista postaus, valmennustiimistä postaus, joku leivonta juttu, top 3 tehtävät esteillä ja koulussa, jotain sun koulusta... siinä nyt muutama mitä tuli mieleen :)

    VastaaPoista
  2. Todella kaunis hevonen ♥ Ja ihania kuvia! Liityinkin lukijaksi =)

    http://siloistasatulaan.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Vuosi vaihtuu

Vuosi 2018 oli yks mun hienoimmista vuosista, paljon hienoja tapahtumia ja paljon uusia asioita. perheeseemme muutti heti alkuvuodesta u...