6.10.16

Valmennuksia

Hei.

Meillä oli lauantaina ja maanantaina koulu valmennukset. 

Lauantaina:
Verkkasin Eemelin itsenäisesti. En tehnyt mitään ihmeellistä, muuta kun ratsastin sitä hyvin eteen kaikissa askel-laijeissa. 

Alkuun katottiin käynnissä, että se taipuu hyvin sisälle eikä kaadu sisä apuja vasten. Ensin oli aikapaljon ongelmia, sillä se vain kyttäsi ulos eikä taipunut ja kaatui sisälle, mutta sitten kun sain omat avut oikein rupesi Eemelikin kuuntelemaan ja menemään oikein. 

Sama tehtävä tehtiin  myös ravissa ja siinä oli alkuun samoja ongelmia mutta sitten se alkoi sujumaan.

Lopuksi otettiin parit laukka nostot, mutta kun eemeli meni niin hyvin niin lopetettiin aika nopeasti. Otettiin lopuksi loppu ravit ja tietysti käveltiin. Samalla Eemeli pääsi uuteen karsinaansa ekaa kertaa. 


Maanantaina:
Verkkasin samalla lailla kun lauantaina, ainoa ero oli se että eemelillä oli tosi paljon energiaa ja se liikkui hyvin eteen. 

Alussa tehtiin käynnissä pysähdyksiä jokka sujui ihan ok. Sitten otetiin ravi ja tehtiin ravista kayntiin ja pysähdys josta peruutus josta piti nostaa suoraan takaisin ravi. 

Lauka nostot tehtiin myös peruutuksesta ja nekin sujui hyvin. 

Lopuksi viel pidennettiin ja lyhennettiin ravia ja nekin sujui hyvin. 

Kumpikin valkku meni siis todella hyvin ja ensiviikolla pitäisi alkaa kavaletti harjotukset. 

Tänään Eemelillä oli rokotus, joten  nyt tulee vähän kevyempi viikonloppu Eemelille.


Kuvat on sunnuntailta, kun ratsastin samoja tehtäviä kun la mutta tosi kevyesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vuosi vaihtuu

Vuosi 2018 oli yks mun hienoimmista vuosista, paljon hienoja tapahtumia ja paljon uusia asioita. perheeseemme muutti heti alkuvuodesta u...