19.1.17

Puomitunti

Hei.
 
Tiistaina meillä oli puomi tunti.
Alkuun verkattiin Eemeli hyvin ravissa eteen.
Sen jälkeen aloimme tulemaan puomeja jotka oli pitkällä sivulla, alussa oli kaksi puomia ja lupussa toiset kaksi puomia. Mentiin se pariinkertaan kumpaakin suuntaan ja se meni ihan hyvin.
Sitten puomit korotettiin vähän toisesta päästä. Alettiin tulemaan sellaista puomi rataa. Alkuun se sujui ihan hyvin kunnes Eemeli kolautti vähän kavioitaan ja sen jälkeen se rupes kuumumaan ja menemään puomit osittain laukassa.


Tultiin myös laukkapuomia joka sujui välillä ihan hyvin ja välillä tuli vähän liikaavauhtia.


Muutama säikähdys tuli mutta niille lähinnä nauroin, kerrankin sain jatkettua ilman mitään paniikkikohtausta. Toisessa säikähdyksessä mulla oli kyllä sellanen olo, että en saa Eemeliä enään hallintaan, mutta kyllä se siitä sitten parin pienemmän ympyrän jälkeen rauhottu ja saatiin jatkettua tehtävää.


Tunti meni mielestäni tosi hyvin. olin Eemeliin tyytyväinen, koska se pysyi niinkin hyvin käsissä. Sain olla myös itseeni tyytyväinen, kun  en reakoinut niin voimakkaasti kun ennen niihin säikähdyksiin.


Eilen menin vain kevyesti keventelemään ja tänään Eemeli saa pitää vapaan. Treenit jatkuu taas huomenna.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vuosi vaihtuu

Vuosi 2018 oli yks mun hienoimmista vuosista, paljon hienoja tapahtumia ja paljon uusia asioita. perheeseemme muutti heti alkuvuodesta u...