17.1.17

Viikonlopun ratsastelut

Moi.
Lauantaina tein ihan sileen työskentelyä.


Eemeli tuntui alkuun tosi kankealta, se ei liikkunut ravissa kunnolla eteen enkä menannut saada sitä kunnolla eteen. Sitten päädyin alkuverkan jälkeen tekemään taivutteluja ja väistöjä. Kokeilin myös miten ravi väistöt sujuu ja nekin sujui ekaksi kerraksi ihan mallikkaasti.


Laukassa yritin saada vaan Eemelin liikumaan hyvin eteen. Vaikeeseen suuntaan yritin saada vain hyvän noston ja sekin sujui yllättävän hyvin.
Lopuksi Eemeli tuntui todella hyvältä. Oli tosi vetreä ja pehmeä suusta, lisäksi se oli herkkä pohkeelle.


Sunnuntaina tein ihan perus käynti ravi verkan. Sitten tein kahta ravipuomia ja ne sujui tosi hyvin ja eemeli kulki tosi rennosti. Otin välissä laukat ja eemeli tuntui tosi hyvältä ja otin parempaan suuntaan laukka puomin pariin otteeseen. Sen jälkeen kun ne sujui niin hyvin niin otin loppuravit.


Eilen kokeiltiin koulusatulaa jonka tilasimme sovitukseen. Satula tuntui sopivan ihan hyvin. Tein alkuun käynnissä ja ravissa taivuttelua. Sen jälkeen tein vielä vähän laukkatyöskentelyä. helpompaan suuntaan yritin saada eemelin liikumaan hyvin eteen ja vaikeempaan suuntaan tein pelkästään nostoja ja ne sujui yllättävän hyvin. sitten tein vielä vähän ravi työskentelyä niin että sain eemelin kulkemaan oikeinpäin ja sitten  teimme askeleen pidennyksiä vähän.
Meidän lumelle  pitäisi tulla tällä viikolla pokasia. Pesää hän on rakentanut pissalaatikkonsa jo reilun viikon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vuosi vaihtuu

Vuosi 2018 oli yks mun hienoimmista vuosista, paljon hienoja tapahtumia ja paljon uusia asioita. perheeseemme muutti heti alkuvuodesta u...